Ciastka kruche obsypane kryształkami cukru, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych.
Kocie oczka
Ciastka kruche przełożone marmoladą wieloowocową (z dodatkiem przecieru jabłkowego), wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych.
Serduszka o smaku pomarańczowym
Ciastka kruche przełożone marmoladą o smaku pomarańczowym (z dodatkiem przecieru jabłkowego i owocowego), wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych.
Kruche z dziurką
Ciastka kruche oblane polewą mleczną o smaku czekoladowym z kokosem i orzachami arachidowymi, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych.
Cynamonki
Ciastka kruche z cynamonem, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych.
Pierniczki
Ciastka kruche piernikowe, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany, kefiru, zółtek jaj kurzych z dodatkiem karmelu.
Karpackie
Ciastka kruche przełożone kremem o smaku czekoladowym, pomarańczowym, kokosowym, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych.
Staropolanka
Ciastka kruche obsypane kryształkami cukru, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany i jaj kurzych.
Grześki
Ciastka kruche przełożone kremem o smaku czekoladowym i kokosowym, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych.
Ciastka o smaku kukułki
Ciastka kruche nasączone spirytusem etylowym (95%), przełożone kremem o smaku kukułki, oblane polewą mleczną o smaku czekoladowym, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych.
Babeczki z kremem chałwowym
Ciastka kruche nadziewane kremem o smaku chałwy oraz marmoladą o smaku poziomkowym (z dodatkiem przecieru jabłkowego i owocowego), wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany i żółtek jaj kurzych.
Babeczki z kremem kajmakowym
Ciastka kruche nadziewane kremem o smaku kajmakowym oraz marmoladą o smaku poziomkowym (z dodatkiem przecieru jabłkowego i owocowego), wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany i żółtek jaj kurzych.
Kokoski
Ciastka kruche obsypane wiórkami kokosowymi, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i żółtek jaj kurzych.
Warszawskie
Ciastka kruche z kremem o smaku śmietankowym, w polewie jasnej obsypane wiórkami kokosowymi, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i żółtek jaj kurzych.
Deserowe
Rurki puste wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej.
Deserowe o smaku ajerkoniakowym
Rurki nadziewane kremem o smaku ajerkoniakowym, nasączona spirytusem (95% alk.)
Deserowe o smaku orzechowym
Rurki nadziewane kremem orzechowym w polewie kakaowej, obsypane orzechami arachidowymi
Królewskie
Ciastka kruche z kremem orzechowym w polewie kakaowej, obsypane orzechami arachidowymi, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i żółtek jaj kurzych.
Bajaderki
Ciastka kruche oblane polewą mleczną o smaku czekoladowym, obsypane wiórkami kokosowymi i orzechami arachidowymi, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych.
Kruche maślane
Ciastka kruche, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, jaj kurzych z dodatkiem cukru i masła.
Babeczki
Ciastka kruche, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany i żółtek jaj kurzych.
Kokoski podlewane
Ciastka kruche oblane polewą mleczną o smaku czekoladowym, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany i jaj kurzych.
Murzynki
Ciastka kruche oblane polewą mleczną o smaku czekoladowym, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych.