Kruche Kruche z cukrem Ciastka kruche obsypane kryształkami cukru, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych. Kocie oczka Ciastka kruche przełożone marmoladą wieloowocową (z dodatkiem przecieru jabłkowego), wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych. Serduszka o smaku pomarańczowym Ciastka kruche przełożone marmoladą o smaku pomarańczowym (z dodatkiem przecieru jabłkowego i owocowego), wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych. Kruche z dziurką Ciastka kruche oblane polewą mleczną o smaku czekoladowym z kokosem i orzachami arachidowymi, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych. Cynamonki Ciastka kruche z cynamonem, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych. Pierniczki Ciastka kruche piernikowe, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany, kefiru, zółtek jaj kurzych z dodatkiem karmelu. Karpackie Ciastka kruche przełożone kremem o smaku czekoladowym, pomarańczowym, kokosowym, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych. Staropolanka Ciastka kruche obsypane kryształkami cukru, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany i jaj kurzych. Grześki Ciastka kruche przełożone kremem o smaku czekoladowym i kokosowym, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych. Ciastka o smaku kukułki Ciastka kruche nasączone spirytusem etylowym (95%), przełożone kremem o smaku kukułki, oblane polewą mleczną o smaku czekoladowym, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych. Babeczki z kremem chałwowym Ciastka kruche nadziewane kremem o smaku chałwy oraz marmoladą o smaku poziomkowym (z dodatkiem przecieru jabłkowego i owocowego), wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany i żółtek jaj kurzych. Babeczki z kremem kajmakowym Ciastka kruche nadziewane kremem o smaku kajmakowym oraz marmoladą o smaku poziomkowym (z dodatkiem przecieru jabłkowego i owocowego), wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany i żółtek jaj kurzych. Kokoski Ciastka kruche obsypane wiórkami kokosowymi, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i żółtek jaj kurzych. Warszawskie Ciastka kruche z kremem o smaku śmietankowym, w polewie jasnej obsypane wiórkami kokosowymi, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i żółtek jaj kurzych. Deserowe Rurki puste wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej. Deserowe o smaku ajerkoniakowym Rurki nadziewane kremem o smaku ajerkoniakowym, nasączona spirytusem (95% alk.) Deserowe o smaku orzechowym Rurki nadziewane kremem orzechowym w polewie kakaowej, obsypane orzechami arachidowymi Królewskie Ciastka kruche z kremem orzechowym w polewie kakaowej, obsypane orzechami arachidowymi, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i żółtek jaj kurzych. Bajaderki Ciastka kruche oblane polewą mleczną o smaku czekoladowym, obsypane wiórkami kokosowymi i orzechami arachidowymi, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych. Kruche maślane Ciastka kruche, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, jaj kurzych z dodatkiem cukru i masła. Babeczki Ciastka kruche, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany i żółtek jaj kurzych. Kokoski podlewane Ciastka kruche oblane polewą mleczną o smaku czekoladowym, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany i jaj kurzych. Murzynki Ciastka kruche oblane polewą mleczną o smaku czekoladowym, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej i jaj kurzych.