Półfrancuskie Paluszki o smaku adwokatowym Ciastka półfrancuskie nadziewane (30%) kremem o smaku adwokatowym wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany, kefiru, żółtek jaj kurzych oraz ekstrakt rozmarynu. Rogaliki sądeckie Ciastka półfrancuskie nadziewane (30%) marmoladą o smaku różanym (z dodatkiem przecieru jabłkowego) wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany, kefiru i żółtek jaj kurzych. Jagodzianki Ciastka półfrancuskie nadziewane (30%) marmoladą o smaku jagodowym (z dodatkiem przecieru jabłkowego i owocowego) wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany, kefiru i żółtek jaj kurzych. Uszatki o smaku poziomkowym Ciastka półfrancuskie nadziewane (30%) marmoladą o smaku poziomkowym (z dodatkiem przecieru jabłkowego i owocowego) wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany, kefiru i żółtek jaj kurzych. Rurki nadziewane Ciastka półfrancuskie nadziewane (30%) kremem orzechowym wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany, kefiru i żółtek jaj kurzych, z dodatkiem orzechów arachidowych (12%). Maślane Ciastka półfrancuskie obsypane kryształkami cukru, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, kefiru, masła i żółtek jaj kurzych. Pieczone jabłko Ciastka półfrancuskie nadziewane marmoladą (przecier jabłkowy i owocowy) oraz kremem, wykonane z ciasta na bazie mąki pszennej, śmietany, kefiru z dodatkiem cynamonu.